• Start
Ma t/m Vrij 08:00 - 21:00 uur
Za 09:00 - 17:00 uur
Zo 09:00 - 13:00 uur

Bel mij terug

Telefoon:
Niet invullen:
's ochtends   's middags


Wat kunt u van de eerste afspraak verwachten?


Intake (anamnese)

Uw eerste afspraak bij Leefstijl Fysiotherapie & Training bestaat uit een intake gesprek en een bewegingsonderzoek. Eventueel volgt er een kortdurende behandeling. Het intake gesprek bestaat uit het registreren van uw persoonsgegevens en het aanmaken van uw persoonlijk dossier. Uit het intake gesprek volgt een inventarisatie van uw klachten. Uiteraard wordt rekening gehouden met uw hulpvraag. Volgens de vastgestelde kwaliteitsnormen worden deze gegevens geregistreerd in een fysiotherapeutisch software programma namelijk: "Intramed".


Onderzoek

Doel van het onderzoek is de relatie te leggen tussen de uit het intake gesprek verkregen informatie en de resultaten van het lichamelijke onderzoek. Dit heeft tot doel een gericht behandelplan op te kunnen stellen. Indien mogelijk wordt er een uitspraak gedaan over de oorzaak van uw klachten. Het onderzoek bestaat uit het testen van relevante gewrichten, spieren en eventueel zenuwen om te onderzoeken waar uw klachten vandaan komen. Wij vertellen aan het eind van het onderzoek wat u van ons kan en mag verwachten, maar ook wat wij van u verwachten. In samenspraak met u wordt een behandelplan gemaakt waarin uw wensen en behoeften centraal staan.

Behandeling

Afhankelijk van de duur van het intake gesprek en het onderzoek kan er nog een kortdurende behandeling volgen. Het eerste consult duurt maximaal 1 uur. Door een grondige dossieropbouw willen wij een zo compleet mogelijk beeld van uw klachten krijgen. De juiste diagnose is de basis voor een geslaagde behandeling. De daarop volgende behandelingen duren gemiddeld 30 minuten, dit kan indien nodig in overleg met de therapeut aangepast worden.

Waarom Leefstijl Fysiotherapie & Training?

Modern: de praktijk is ingericht met moderne apparatuur;  veel glas in de voorgevel maakt het tot een lichte en ruime praktijk.

Innovatief: geautomatiseerd, moderne uitstraling, op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Toegankelijkheid: de praktijk bevindt zich op de begane grond, parkeergelegenheid aanwezig.

Gedreven therapeuten!


Twitter Linkdin

Leefstijl Fysiotherapie & Training
Cruquiuskade 125-127
1018 AM Amsterdam
020 3709 709
info@leefstijlfysio.nl

Twitter nieuws

Zondag 20 mei en maandag 21 mei, de pinksterdagen is Leefstijl Fysiotherapie & Training gesloten. Wij wensen iedere? https://t.co/ckqid41rqt
184 dagen geleden
Leefstijl Fysiotherapie organiseert gratis #inloopspreekuur vanaf woensdag 11 april van 18:30 uur tot 19:30 uur.
219 dagen geleden
Leefstijl Fysiotherapie is gesloten op de nationale feestdagen.
225 dagen geleden