• ervaring
Ma t/m Vrij 08:00 - 21:00 uur
Za 09:00 - 17:00 uur
Zo 09:00 - 13:00 uur

Bel mij terug

Telefoon:
Niet invullen:
's ochtends   's middags

Ervaring


Rogier Nelis

In 2002 is Rogier afgestudeerd als fysiotherapeut aan de opleiding Fysiotherapie "Thim van der Laan" te Utrecht. Na een aantal jaar in verschillende praktijken te hebben gewerkt, werd zijn interesse gewekt voor wervelkolom gerelateerde klachten. Vanuit deze belangstelling volgde Rogier de internationale opleiding "Master Manuele Therapie" aan de Curtin University in Perth (Australië) die hij in 2005 succesvol heeft afgerond. Onderzoek tijdens deze opleiding heeft geresulteerd in een artikel in het gerenommeerde internationale tijdschrift Manual Therapy. 1* 

Sinds 2006 is Rogier in Nederland werkzaam als gekwalificeerd Master manuele therapie.

Rogier's bijzondere interesse gaat uit naar hoofdpijnklachten, nekklachten en wervelkolomgerelateerde problematiek. In de loop der jaren heeft hij meerdere aanvullende opleidingen gevolgd op dit gebied, waaronder de opleiding tot McKenzie therapeut. Met deze wetenschappelijke onderbouwde methode kunnen rug- en nekklachten zeer effectief worden behandeld.

Om zijn kennis op het gebied van hoofdpijn verder te verdiepen volgde hij een internationale opleiding voor behandelen van hoofdpijnklachten.

Met ruim 12 jaar werkervaring, behandelt Rogier vanuit zijn expertise en interesse hoofdpijn en nek- en rugklachten. Inmiddels heeft hij meer dan 20.000 mensen met succes behandeld voor hoofdpijn-, nek- en rugklachten. 

Niet alleen de gezondheid van zijn patiënten heeft Rogier hoog in het vaandel staan, ook zelf hecht hij aan een gezonde leefstijl. Zo beoefent hij in zijn vrije tijd met plezier de sporten kitesurfen, hardlopen, squash en fitness.

Klantbeloftes: professionaliteit, duidelijkheid, oprechtheid, ervaren. 

1* Publicatie: Lower lumbar spine axial rotation is reduced in end-range sagittal postures when compared to a neutral spine posture. Manual Therapy August 2008 (vol.13, Issue 4, pages 300-306)


 

René Vlek

In 2001 is René afgestudeerd als fysiotherapeut aan de opleiding Fysiotherapie "Thim van der Laan" te Utrecht . Als fysiotherapeut heeft hij in verschillende praktijken in Leiden en Amsterdam gewerkt.

Door in 2002 werkzaam te zijn geweest in een particuliere praktijk met sportfaciliteiten groeide zijn interesse in sportfysiotherapie. Mede door zijn sportieve achtergrond, waaronder zeilen, hockey, tennis, squash, skiën en voetbal, kon hij vanuit persoonlijke ervaring adviseren.

Naast zijn werk volgde René in 2003 met veel plezier de opleiding Allround Sportfysiotherapie te Utrecht, welke met succes is afgerond. Zijn ervaring in het vak fysiotherapie & sportfysiotherapie groeide door het geven van technische looptraining, begeleiding in fitness en het geven van trainingen. Door het schrijven van case-reports, het volgen van cursussen en workshops werden theorie en praktijk gecombineerd. 

Met 13 jaar werkervaring heeft René inmiddels meer dan 20.000 casussen behandeld.

Klantbeloftes: professionaliteit, betrokkenheid, duidelijkheid, ervaren.


 

 

Twitter Linkdin

Leefstijl Fysiotherapie & Training
Cruquiuskade 125-127
1018 AM Amsterdam
020 3709 709
info@leefstijlfysio.nl

Twitter nieuws

Zondag 20 mei en maandag 21 mei, de pinksterdagen is Leefstijl Fysiotherapie & Training gesloten. Wij wensen iedere? https://t.co/ckqid41rqt
184 dagen geleden
Leefstijl Fysiotherapie organiseert gratis #inloopspreekuur vanaf woensdag 11 april van 18:30 uur tot 19:30 uur.
219 dagen geleden
Leefstijl Fysiotherapie is gesloten op de nationale feestdagen.
225 dagen geleden