• Start
Ma t/m Vrij 08:00 - 21:00 uur
Za 09:00 - 17:00 uur
Zo 09:00 - 13:00 uur

Bel mij terug

Telefoon:
Niet invullen:
's ochtends   's middags


McKenzietherapie

De McKenzie therapeut is een specialist op het gebied van het behandelen van specifieke en aspecifieke nek- en rugklachten.

Wat kunt u van een McKenzie therapeut verwachten?

Bij Leefstijl Fysiotherapie & Training is er een gediplomeerde McKenzie therapeut werkzaam die u begeleidt bij het analyseren van de bewegelijkheid van uw gewrichten. Na een duidelijke (mechanische) diagnose begint de behandeling gericht op uw zelfredzaamheid. Er wordt in samenspraak met u een behandeltraject gestart, waarbij het volgen van uw behandelplan zal gaan leiden tot een optimaal resultaat. U leert met enkele eenvoudige oefeningen uw klachten zelf te verbeteren om uw herstel zo veel mogelijk te bespoedigen. Onderneemt u geen actie dan kunnen de klachten zeer hinderlijk worden en u in uw dagelijks leven beperken.

Voor welke klachten?

Specifieke en aspecifieke rug/nekklachten
Rug- en nekpijn met of zonder uitstraling in armen of benen
Hernia
Whiplash
Hoofdpijn
Status na een nek- en/of rugoperatie

Onze beloftes: vervolgopleiding, houding, zelfredzaamheid, laag behandelgemiddelde, de mogelijkheid van verbetering van chronische aspecifieke klachten zonder medicatie.
Wat is McKenzie therapie?

MDT McKenzie is de afkorting van Mechanical Diagnosis and Treatment volgens McKenzie. Het is een wereldwijd gebruikte onderzoek- en behandelmethode voor mensen met klachten aan het bewegingsapparaat. MDT McKenzie is bekend geworden door de uitstekende resultaten bij rug- en nekklachten al dan niet met uitstraling in benen of armen. Bovendien geeft deze methode ook goede resultaten bij behandeling van de overige gewrichten, zoals schouder, heup en dergelijke. Het doel van de methode is niet alleen de klachten zo snel mogelijk te laten verdwijnen, maar ook te zorgen dat deze in de toekomst zo min mogelijk terugkeren. MDT McKenzie is een duidelijk afgebakend behandelsysteem dat gebaseerd is op wetenschappelijk onderzoek.

Voor meer informatie kunt u naar de website van het "McKenzie Institute Benelux" www.mckenzie.nl


Twitter Linkdin

Leefstijl Fysiotherapie & Training
Cruquiuskade 125-127
1018 AM Amsterdam
020 3709 709
info@leefstijlfysio.nl

Twitter nieuws

Zondag 20 mei en maandag 21 mei, de pinksterdagen is Leefstijl Fysiotherapie & Training gesloten. Wij wensen iedere? https://t.co/ckqid41rqt
184 dagen geleden
Leefstijl Fysiotherapie organiseert gratis #inloopspreekuur vanaf woensdag 11 april van 18:30 uur tot 19:30 uur.
219 dagen geleden
Leefstijl Fysiotherapie is gesloten op de nationale feestdagen.
225 dagen geleden