• missie
Ma t/m Vrij 08:00 - 21:00 uur
Za 09:00 - 17:00 uur
Zo 09:00 - 13:00 uur

Bel mij terug

Telefoon:
Niet invullen:
's ochtends   's middags


Missie & Visie


Missie

Door een transparante, moderne fysiotherapiepraktijk neer te zetten, willen wij hoogstaande kwalitatieve paramedische zorg bieden aan iedereen met klachten aan het bewegingsapparaat.
Als praktijk streven wij naar een optimale kwaliteit van zorg, hierbij staat individuele aandacht voor de patiënt voorop. Als patiënt kan en mag u van ons verwachten dat wij op professionele wijze ingaan op de hulpvraag; hierbij onze kernwaarden in acht nemend.

Visie

1. Best practice en best evidence behandelmethode toepassen met als doel een optimaal behandelresultaat. Dit is een continu proces om tot verbetering van het behandelniveau te komen.

2. Inzicht van de patiënt in zijn lichamelijke klachten vergroten, zelfstandigheid en betrokkenheid creëren bij zijn herstelproces.

3. Door informatie overdracht de patiënt preventief laten handelen.

Samenwerking tussen fysiotherapeuten en andere instellingen is voor ons belangrijk om tot de, voor u, optimale therapie te komen. Door innovatief te handelen, streven wij naar continuïteit in hoogstaande kwaliteit van paramedische zorg en praktijkvoering. Gestreefd wordt naar het bieden van een omgeving waarin de patiënt zich prettig en op zijn gemak voelt.

Kernwaarden:

Transparant handelen
Vakkundig handelen
Totale benadering

Innovatief

Ervaren


Wensen: prettige samenwerking, persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.


Twitter Linkdin

Leefstijl Fysiotherapie & Training
Cruquiuskade 125-127
1018 AM Amsterdam
020 3709 709
info@leefstijlfysio.nl

Twitter nieuws

Zondag 20 mei en maandag 21 mei, de pinksterdagen is Leefstijl Fysiotherapie & Training gesloten. Wij wensen iedere? https://t.co/ckqid41rqt
184 dagen geleden
Leefstijl Fysiotherapie organiseert gratis #inloopspreekuur vanaf woensdag 11 april van 18:30 uur tot 19:30 uur.
219 dagen geleden
Leefstijl Fysiotherapie is gesloten op de nationale feestdagen.
225 dagen geleden