• zorgpolis
Ma t/m Vrij 08:00 - 21:00 uur
Za 09:00 - 17:00 uur
Zo 09:00 - 13:00 uur

Bel mij terug

Telefoon:
Niet invullen:
's ochtends   's middags

Verzekering

Basis verzekering

De reguliere fysiotherapie zit niet meer in het basispakket. Fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie e.a. worden, op voorwaarde dat u het daarvoor bestemde pakket heeft, vergoed uit uw aanvullende verzekering.

Aanvullende verzekering

De aanvullende verzekering is een verzekering die (gedeeltelijk) de kosten dekt die niet worden vergoed vanuit het basispakket. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een aanvullend pakket te kiezen met daarin de vergoedingen voor fysiotherapie naar uw keuze. Uw zorgverzekeraar vergoedt het aantal behandelingen per jaar waarvoor u zich aanvullend verzekerd heeft. Het eigen risico geldt niet voor de kosten uit de aanvullende verzekering.

Chronische indicatie

Bepaalde aandoeningen komen voor op een lijst die in het verleden is opgesteld door de overheid. Vanaf de 21e behandeling worden de behandelingen vergoed uit de basisverzekering.
De eerste 20 behandelingen komen uit de aanvullende verzekering of komen voor rekening van de patiƫnt. Voor meer informatie zie de link naar de lijst met chronische indicaties:
 
http://zorgvergoeding.com/page.php?61

Onder beperking ziet u wanneer er sprake is van een tijdslimiet en onder verwijzing betekend de "S" specialist en de "VHA" vervolg via de verpleeghuisarts.

Indien u de desbetreffende behandeling zelf moet betalen, kunt u de prijs zien onder het tabblad "Tarieven".


Twitter Linkdin

Leefstijl Fysiotherapie & Training
Cruquiuskade 125-127
1018 AM Amsterdam
020 3709 709
info@leefstijlfysio.nl

Twitter nieuws

Zondag 20 mei en maandag 21 mei, de pinksterdagen is Leefstijl Fysiotherapie & Training gesloten. Wij wensen iedere? https://t.co/ckqid41rqt
184 dagen geleden
Leefstijl Fysiotherapie organiseert gratis #inloopspreekuur vanaf woensdag 11 april van 18:30 uur tot 19:30 uur.
219 dagen geleden
Leefstijl Fysiotherapie is gesloten op de nationale feestdagen.
225 dagen geleden